Yarışma, Turnuva, Müzik, Madalya ve İkram

Okulumuz öğrencilerine, Ramazan ayı öncesi gençlik şöleni yarışma ve ikramlarla yapıldı. Her yıl yapılan gençlik şölenlerimizi bu öğretim yılında ramazan ayı başlamadan, okulumuz bahçesinde yarışma, Türk Halk müziği, sportif etkinlikler ve başarılı olanlara madalyalar verilerek düzenlendi.

Sponsor destekleriyle öğrencilerimize madalya ve ödüller verilerek öğrencilerimizin gelecekte güzel hatıraları olması düşüncesiyle öğretmenlerimiz tarafından takdim edildi.

Müdür yardımcısı Hasan Olgun ve Fevzi Türkmen tarafından sponsorlar bulunarak okul bahçesinde kurulan döner tezgâhında pişirme işlemi öğrencilerimizi çok mutlu etti. Öğretmenlerimizin de döner kesme becerisini izledikleri anlarda doyuncaya kadar döner ikram edilmesi, daha sonra yarışmalara geçilmesi kıyasıya bir yarış havasına dönmesini sağladı. Çuval yarışı, elma yarışı, masa tenisi, yumurta taşıma, ip çekme, sandalye kapma yarışından sonra ödüller dağıtıldı. Müdür yardımcısı Şenay Bilir, kurduğu ekiple Havva Ayvaz Çil, Figen Aslan yapılan yarışmalardaki başarılı olanlara ödüllerini kurayla belirlediler.

Müzik ziyafeti

Türk Halk Müziği Devlet sanatçısı Mahmut Polat bey güzel sesiyle öğrencilerimize müzik ziyafeti çekti. Günün sürprizi, Yıldız Koyuncu öğretmenimizin katılım göstermesi, ayrıca rehber öğretmenimiz Gözde Yılmaz tarafından solo türkü söylemesiyle devam etti. Programın sonunda okul idaresinin hazırladığı “Teşekkür Belgesi” Gözde Yılmaz ve idareciler tarafından verildi.

Okul müdürü Selami Çiçek, etkinliklerde emeği olan öğretmen ve idarecilere, ekonomik destek sağlayan sponsorlara teşekkür ederek, katılım gösteren öğrencilerin sorunsuz bir şekilde bitirmelerinden ve mutlu olduklarını belirtmelerinden dolayı tebrik ederek her yıl, bu şenliğin yapılacağını söyledi.

Selami Çiçek 2014 Global Teacher Prize Aday Adayı 
Mesleki EÄŸitim Merkezi
Uzman Teknik Öğretmen, Eğitim ve Yaşam Koçu