Okul tarihinde bir ilk gerçekleşti                                                                

Cumhuriyetimizin 98. Yılı münasebetiyle Pendik Mesleki Eğitim Merkezimizde iki gün boyunca, öğrencilerimiz Cumhuriyet Bayramı kutlama programını gerçekleştirdi. Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Derya Gün tarafından çalıştırılan ve öğrencilerin görev almak için adeta birbirleriyle yarıştığı hazırlık döneminden sonra okul bahçesindeki kutlama etkinliği ve gösteri öğretmen ve öğrenciler tarafından çok beğenildi.

Okul müdürü Selami Çiçek günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; “Kolay kazanılmayan bir savaş sürecinden sonra kurulmuş bir ülkenin, yönetim şeklinin ve bağımsızlığının ilelebet devamı için her Türk Gencinin vazifeli olduğunu söyledi.

Disiplin ve çalışma ahlakının öğrenciler üzerindeki etkisinin, yaptıkları çalışmayla ortaya çıktığını belirterek, programın yapılmasında emeği olan Derya Gün öğretmene, edebiyat öğretmeni Gökhan Nair’e destek veren idarecilere, programa katılmakta yarışan tüm öğrencilere teşekkür ederek 98.Yılında Cumhuriyet Bayramının tüm Ülkemize kutlu olmasını diledi.

Ege Zeybekleri ve Bayrak Sürprizi

Programda kostümleri ve hareketleriyle izleyicilere güzel bir sunum yapan öğrencilerimiz, Ege Müziğinin coşkusunu Cumhuriyet Bayramı kutlama programının çevrede hissedilmesini sağladılar. Ritmik spor hareketleri finalinde Türk Bayrağını izleyicilere sunan öğrencilerimiz arkadaşları tarafından alkış yağmuruna tuttular.

Selami Çiçek   Uzman Yüksek Teknik Öğretmen/ EÄŸitim ve YaÅŸam Koçu, Globalteacherprize 2014 aday adayıÂ